DZIEŃ 1 Sobota
OBIADO- KOLACJA
DZIEŃ 2 Niedziela
ŚNIADANIE
-Omlet Capresse ( frittata z pomidorkami, mozzarella i bazylią)
- stół szwedzki – wędliny, parówki, sałatka , jogurty , płatki śniadaniowe, chleb , dżemy, miód, sery, serki,
LUNCH
- sałatka z arbuza ,
-zapiekane warzywa ( papryka , bakłażan) z sosem pomidorowym i serem kozim, bruschetta, ( opcjonalnie : np.francuska zupa cebulowa itp)
- przekąski ( deska serów, grissini i inne)
- owoce,
- wino, woda.
OBIADO- KOLACJA
- krewetki w sosie maślano -czosnkowym z tagiatelle. (opcjonalnie: owoce morza w sosie maślano- czosnkowym z suszonymi pomidorami, lub spaghetti bolonese, carbonara).
- sałatka,
-Wino, woda.
DZIEŃ 3 PONIEDZIAŁEK
ŚNIADANIE
-Jajecznica na boczku.
- stół szwedzki – wędliny, parówki, sałatka , jogurty , płatki śniadaniowe, chleb , dżemy, miód, sery, serki,
LUNCH
- sałatka z melona ,
-zupa fakes ( z soczewicy), bagietka ( opcjonalnie: pizzeryjki itp).
- przekąski,
- wino, woda,
- owoce.
OBIADO- KOLACJA
- musaka z bakłażanem i sosem mięsnym , ( opcjonalnie: risotto itp.)
- sałatka ,
- wino, woda.
DZIEŃ 4 WTOREK
ŚNIADANIE
-Jajka sadzone..
- stół szwedzki – wędliny, parówki, sałatka , jogurty , płatki śniadaniowe, chleb , dżemy, miód, sery, serki,
LUNCH
- sałatka z winogronami i rukolą słonecznikiem ,
- kanapki z grillowanym bakłażanem, pomidorem i gorgonzolla na cieło lub innymi dodatkami tj. ( prosciutto, rukola, mozzarella itp.) ( Opcjonalnie :np. zupa pomidorowa z sokiem pomarańczowym).
-wino, woda.
OBIADO- KOLACJA
- spaghetti z tuńczykiem w sosie pomidorowym, ( opcjonalnie: makaron z sosem cytrynowym itp).
- pieczone warzywa,
-wino, woda.
DZIEŃ 5 ŚRODA
ŚNIADANIE
-placki jogutowe z miodem i owocami
- stół szwedzki – wędliny, parówki, sałatka , jogurty , płatki śniadaniowe, chleb , dżemy, miód, sery, serki,
- kawa, herbata, woda.
LUNCH
- sałatka z melona szpinaku i proscitto ,
- foccacia z oliwkami i solą morską,( opcjonalnie : zupa rybna itp.)
- owoce,
-woda z limetką i miętą.
OBIADO- KOLACJA
- kurczak sosie cytrynowym, ( opccjonalnie : makaron z tuńczykiem i anchois).
- sałatka,
- Wino, woda
DZIEŃ 6 CZWARTEK
ŚNIADANIE
-jajka w naleśniku z tortilli,
- stół szwedzki – wędliny, parówki, sałatka , jogurty , płatki śniadaniowe, chleb , dżemy, miód, sery, serki,
- kawa, herbata, woda.
LUNCH
- sałatka grecka ,
- mule na maśle i winie z tagiatelle,
- owoce,
-woda z limetką i miętą.
OBIADO- KOLACJA
- ryba pieczona z pomidorkami, ( opcjonalnie: ryba smażona , kurczak po toskańsku)
- Wino, woda
DZIEŃ 7 PIĄTEK
ŚNIADANIE
- jajecznica z pomidorami.
- stół szwedzki – wędliny, parówki, sałatka , jogurty , płatki śniadaniowe, chleb , dżemy, miód, sery, serki,
- kawa, herbata, woda.
LUNCH
- sałatka z mango , burakiem ,
- spaghetti z owocami morza.
-woda z limetką i miętą.
OBIADO- KOLACJA
- cukinia zapiekana z fetą i pomidorami, opcjonalnie: frykas z kurczaka, cassarole z kurczaka, kurczak diavoli, caponata, paprdele z szynką parmeńską, czosnkiem i orzechami i inne)
- Wino, woda
DZIEŃ 8 SOBOTA
ŚNIADANIE