Sardynia ALL-IN. Menu

cook

 

 

DZIEŃ 1 Sobota

OBIADO- KOLACJA

 

DZIEŃ 2 Niedziela

ŚNIADANIE

-Omlet Capresse ( frittata z pomidorkami, mozzarella i bazylią)

- stół szwedzki – wędliny, parówki, sałatka , jogurty , płatki śniadaniowe, chleb , dżemy, miód, sery, serki,

LUNCH

- sałatka z arbuza ,

-zapiekane warzywa ( papryka , bakłażan) z sosem pomidorowym i serem kozim, bruschetta, ( opcjonalnie : np.francuska zupa cebulowa itp)

- przekąski ( deska serów, grissini i inne)

- owoce,

- wino, woda.

 OBIADO- KOLACJA

- krewetki w sosie maślano -czosnkowym z tagiatelle. (opcjonalnie: owoce morza w sosie maślano- czosnkowym z suszonymi pomidorami, lub spaghetti bolonese, carbonara).

- sałatka,

-Wino, woda.

 

DZIEŃ 3 PONIEDZIAŁEK

ŚNIADANIE 

-Jajecznica na boczku.

- stół szwedzki – wędliny, parówki, sałatka , jogurty , płatki śniadaniowe, chleb , dżemy, miód, sery, serki, 

LUNCH

- sałatka z melona  ,

-zupa fakes ( z soczewicy), bagietka ( opcjonalnie: pizzeryjki itp).

- przekąski,

- wino, woda,

- owoce. 

OBIADO- KOLACJA

 

- musaka z bakłażanem i sosem mięsnym , ( opcjonalnie: risotto itp.)

- sałatka ,

- wino, woda.

 

DZIEŃ 4 WTOREK

ŚNIADANIE

 

-Jajka sadzone..

- stół szwedzki – wędliny, parówki, sałatka , jogurty , płatki śniadaniowe, chleb , dżemy, miód, sery, serki,

 LUNCH

- sałatka z winogronami i rukolą słonecznikiem  ,

- kanapki z grillowanym bakłażanem, pomidorem i gorgonzolla na cieło lub innymi dodatkami tj. ( prosciutto, rukola, mozzarella itp.) ( Opcjonalnie :np. zupa pomidorowa z sokiem pomarańczowym).

-wino, woda.

 OBIADO- KOLACJA

 

- spaghetti z tuńczykiem w sosie pomidorowym, ( opcjonalnie: makaron z sosem cytrynowym itp).

- pieczone warzywa,

-wino, woda.

 

DZIEŃ 5 ŚRODA

ŚNIADANIE

 

-placki jogutowe z miodem i owocami

- stół szwedzki – wędliny, parówki, sałatka , jogurty , płatki śniadaniowe, chleb , dżemy, miód, sery, serki,

- kawa, herbata, woda.

LUNCH

- sałatka z melona szpinaku i proscitto ,

- foccacia z oliwkami i solą morską,( opcjonalnie : zupa rybna itp.)

- owoce,

-woda z limetką i miętą.

OBIADO- KOLACJA

 

- kurczak sosie cytrynowym, ( opccjonalnie : makaron z tuńczykiem i anchois).

- sałatka,

- Wino, woda

 

DZIEŃ 6 CZWARTEK

ŚNIADANIE

 

-jajka w naleśniku z tortilli,

- stół szwedzki – wędliny, parówki, sałatka , jogurty , płatki śniadaniowe, chleb , dżemy, miód, sery, serki,

- kawa, herbata, woda.

LUNCH

- sałatka grecka ,

- mule na maśle i winie  z tagiatelle,

- owoce,

-woda z limetką i miętą.

OBIADO- KOLACJA

 

- ryba pieczona z pomidorkami, ( opcjonalnie: ryba smażona , kurczak po toskańsku)

- Wino, woda

 

DZIEŃ 7 PIĄTEK

ŚNIADANIE

 

- jajecznica z pomidorami.

- stół szwedzki – wędliny, parówki, sałatka , jogurty , płatki śniadaniowe, chleb , dżemy, miód, sery, serki,

- kawa, herbata, woda. 

LUNCH

- sałatka z mango , burakiem ,

- spaghetti z owocami morza.

-woda z limetką i miętą.  

OBIADO- KOLACJA

 

- cukinia zapiekana z fetą i pomidorami, opcjonalnie: frykas z kurczaka, cassarole z kurczaka, kurczak diavoli, caponata, paprdele z szynką parmeńską, czosnkiem i orzechami i inne)

- Wino, woda

 

DZIEŃ 8 SOBOTA

ŚNIADANIE

 

 

cook2

Dane kontaktowe

Travel - Yachting Smart Sailing
Oświatowa 7A
01-366 Warszawa

Zapisz się do naszego newslettera

Zniżki, promocje, wyprzedaże. Zapisz się jeśli chcesz być dobrze poinformowany.